Uw woning met succes verkopen

Als u op het punt staat om uw woning te gaan verkopen, dan is het natuurlijk fijn als u kunt rekenen op een makelaar die u persoonlijk, van het begin tot het einde van de verkoop, begeleidt. Wanneer u in dit proces kiest voor Verstegen Makelaars bent u verzekerd van een gedegen en persoonlijk begeleiding. Zo staan wij onze klanten graag 6 dagen per week, dus ook op zaterdag te woord. Een afspraak in de avonduren? Géén probleem! Mocht het gewenst of noodzakelijk zijn om op zondag een afspraak te maken, dan behoort zelfs dit tot de mogelijkheden. Niets is ons teveel om u een prettig en vertrouwd gevoel te geven in het proces van de verkoop van uw woning.


Voorbereidingen
Allereerst maken we een afspraak waarbij ik de woning zal bekijken en een vrijblijvende waardebepaling doe. We zoomen in dit gesprek uiteraard ook in op al uw vragen rondom het verkoopproces. Ik geef een heldere uitleg wat er allemaal bij komt kijken voor, tijdens en eventueel ná het verkoopproces, zodat u een juist beeld hiervan heeft.

Als u dan kiest voor Verstegen Makelaars maken we een tweede afspraak waarin ik de benodigde documentatie voor het verkoopproces met u doorneem. Géén mailtje in de strekking: “wilt u deze documenten svp invullen en de volgende zaken scannen en doormailen”  nee de persoonlijk benadering is waar wij voor staan. Ook bij de afspraak met de fotograaf zijn wij aanwezig.


In de verkoop
We zorgen er uiteraard voor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd op onze website, relevante woonportals zoals Funda en Jaap.nl, Social Media en in de etalage aan de Kerkstraat in Tegelen. Op Funda gaan wij voor een volledige uitgebreide presentatie. Funda is immers nog altijd met afstand het grootste platform waar potentiële kopers zich oriënteren op de woningmarkt. We vinden het dus belangrijk dat uw woning hier volledig geplaatst wordt.
De foto’s worden professioneel gemaakt in samenwerking met onze eigen fotograaf.

Wij gaan voor mooie, maar ook een reële weergave van de woning. Dus geen opgesmukte foto’s. U kent ze wellicht ook zelf; bijvoorbeeld de woonkamers die wel balzalen lijken op de foto’s terwijl dat in werkelijkheid heel erg tegenvalt.

Als een potentiële koper uw woning betreed zal hij niet voor dit soort verrassingen komen te staan.


Verkoopproces
Uiteraard ontzorgen wij u in deze geheel. Als er bezichtigingen zijn geweest, koppelen wij altijd onze bevindingen hierover aan u terug. Is er een kandidaat koper, voeren wij de onderhandelingen namens u, uiteraard met uw belang hierbij voorop. Bij een akkoord op prijs en voorwaarden zorgen wij voor alle juiste documentatie en overeenkomsten zoals dat van een professionele makelaarsorganisatie mag worden verwacht.
 
 
Na de verkoop
De persoonlijke begeleiding stopt niet op het moment van ondertekening van de koopovereenkomst. Ook in het traject daarna, bij de eindoplevering en het notarieel transport van uw woning, zullen wij u persoonlijk begeleiden. Mochten er daarna nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard ook dan nog bij ons terecht.


Vrijblijvende afspraak
In een notendop hebben wij u hier de fases aangegeven van het verkoopproces.

Er komt natuurlijk nog heel wat meer bij kijken. Maar als u graag een persoonlijke makelaar wilt, die zich tot het uiterste inspant in uw belang en dat ook nog eens tegen het laagste tarief in de regio, dan komen wij graag persoonlijk onze werkwijze bij u thuis, tijdens een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling, presenteren.

Bel 06-37659015 of mail naar info@verstegenmakelaars.nl