Verstegen Makelaars

Verstegen Makelaars is een nieuwe energieke organisatie, maar met een schat aan ervaring. Frank Verstegen is uw persoonlijke makelaar.

Frank is de eigenaar van Verstegen Makelaars en geboren en getogen in Tegelen. Hij is echter al enkele jaren actief in de makelaardij en heeft voor Vivre Adviesgroep en Makelaardij al tientallen woningen naar volle tevredenheid van de verkopers verkocht in oa: Tegelen-Belfeld-Venlo en Blerick.

Daarvoor heeft Frank 13 jaar ervaring opgebouwd binnen de financiële dienstverlening. Hij heeft o.a. als teamleider/manager van verschillende grote hypotheekafdelingen gewerkt. Ook heeft hij vanuit deze rol vaak actief samengewerkt met veel makelaarsorganisatie in heel Limburg. Zijn ervaringen binnen de financiële dienstverlening, gecombineerd met zijn ervaringen binnen de lokale makelaardij naast alle opleidingen, vormen de basis voor de invulling van zijn werk als makelaar.

Echter de persoonlijke benadering en begeleiding, professionaliteit, hulp, meedenkend vermogen, transparantie, accuraatheid hebben de afgelopen jaren vaak het verschil gemaakt waarom klanten voor Frank hebben gekozen als hun persoonlijke makelaar. En allen naar volle tevredenheid voor zowel de verkopers als de kopers.

Frank weet uitstekend wat er op de lokale woningmarkt speelt en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Venlo en omgeving. Daarnaast bezoekt hij actief regionale en plaatselijke netwerkbijeenkomsten die relevant zijn voor zijn werk als makelaar. Frank is verder een actief verenigingslid binnen harmonie Sempre Avanti Tegelen, zowel als muzikant, maar ook als voorzitter. Verder is hij onder andere een actief lid binnen de BIZ Tegelen (winkeliers/ondernemers uit het centrum van Tegelen), samenwerkende muziekgezelschappen groot Venlo en lid van een kookclub in Venlo.

Kortom door zijn brede ervaring en participatie in veel netwerken en het verenigingsleven draagt dat bij aan de goede contacten en ontmoetingen met mensen, zodat hij vaak snel weet als iemand een concrete woning zoekt, zoals mogelijk uw woning!

Frank werk daarnaast samen met een aantal professionals op gebied van financiële dienstverlening, taxaties, styling en heeft op oproep medewerkers om hem te ondersteunen in het administratieve proces indien dat nodig is.

De naam makelaars is echter een bewuste weloverwogen keuze, omdat Frank ervan overtuigd is dat zijn manier van werken, de persoonlijk begeleiding en dat ook nog eens tegen het laagste tarief in de regio, meer en meer mensen aanspreekt om de verkoop van de woning en/of het aankoopproces via Verstegen Makelaars te laten lopen. Teamuitbreidingen zijn in de nabije toekomst dan ook niet uigesloten maar  uiteraard alleen als zij dezelfde werkwijze voorstaan.

Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak om persoonlijk kennis te maken en te bezien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Telefoon: 06-37659015 of mail: info@verstegenmakelaars.nl
 
Kantoor Vestiging Verstegen Makelaars

Verstegen Makelaars

TEGELEN

Kerkstraat 34
5931 NN Tegelen