Terug naar de resultaten
Nieuw
Schwanenhaus 23-25 in 41334 Nettetal

Schwanenhaus 23-25

41334 Nettetal, Duitsland
€ 750.000,- k.k.

Omschrijving

Schwanenhaus 23-25, 41334 Nettetal
Dit object bestaat uit twee huizen, met in totaal 4 appartementen en 3 studio's. 

Huisnummer 23: 
Dit gebouw bestaat uit 3 appartementen. De entree bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, onder een overkapping.

Begane grond: Appartement
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1900 Woonoppervlakte 265 m² Aantal kamers 10
Lees meer

Omschrijving

Schwanenhaus 23-25, 41334 Nettetal
Dit object bestaat uit twee huizen, met in totaal 4 appartementen en 3 studio's. 

Huisnummer 23: 
Dit gebouw bestaat uit 3 appartementen. De entree bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, onder een overkapping.

Begane grond: Appartement 1
Via een aparte deur komt u in de keuken met toegang tot de woonkamer. In de woonkamer hebt u de beschikking over een muurkast.
Via de woonkamer komt u aan de voorzijde in de 2 slaapkamers. De keuken heeft een eenvoudige keukenopstelling, maar wel voorzien van een keramische kookplaat en oven.  De keuken is dus zowel vanuit de woonkamer alsook van buitenaf te bereiken.
Achter de keuken is de badkamer gelegen. De geheel betegelde badkamer bestaat uit een inloopdouche, een wastafel met wastafelmeubel en een closet.
Het appartement beschikt over goed geïsoleerde wanden, laminaat vloeren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Er is ook een separaat (gezamenlijk) closet. Dit is van buitenaf (onder de overkapping) toegankelijk.

1e Verdieping: Appartement 2
Via een aparte toegangsdeur komt u op het keurig onderhouden appartement op de 1e verdieping. Middels een eigen voordeur betreedt ude hal waaraan de 2 slaapkamers en de woonkamer zijn gelegen.
Via de woonkamer komt u in de achtergelegen keuken. De keuken heeft ook hier een eenvoudige keukenopstelling, ook voorzien van een oven en keramische kookplaat. Achter de keuken is de badkamer gelegen.
De badkamer bestaat uit een inloopdouche, een wastafel en een closet. Hier bevinden zich ook de wasmachineaansluitingen. 
Ook dit appartement beschikt over goed geïsoleerde wanden, laminaat vloeren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

2e Verdieping: Appartement 3
Via een vaste trap komt u bij het appartement op de 2e verdieping. Aan de overloop zijn aan de linkerzijde de toegang van de badkamer en de rechterzijde de toegang tot de keuken gelegen. De badkamer bestaat uit een ligbad, een wastafel, een closet en de witgoedaansluitingen. 
De keuken, ook voorzien van oven en keramische kookplaat,  biedt toegang tot de slaapkamer en de woonkamer.
Ook dit appartement beschikt over goed geïsoleerde wanden, laminaat vloeren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

Vliering:
Via een apart toegangsluik bereikt u de ruime vliering en hebt u veel extra bergruimte.
 
Huisnummer 25:
Dit gebouw bestaat uit 1 appartement en 3 studio's. De entree van de studio's en appartement bevindt zich ook aan de achterkant van het gebouw, onder een overkapping.
Het appartement heeft ook een eigen entree aan de voorrzijde van de woning. 

Begane grond: Appartement 4
Aan de voorkant komt u in de ontvangsthal met de toegang tot het toilet. Aan de achterkant komt u in de open keuken. De keukenopstelling is voorzien van inbouwapparatuur. 
In de keuken bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. Ook staat de keuken in verbinding met de woonkamer.
U heeft hier de mogelijkheid om nog een apart halletje te maken, zodat de eigenaren van de studio een eigen ingang hebben. 
Ook dit appartement beschikt over goed geïsoleerde wanden, laminaat vloeren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

1e Verdieping: 3 studio's
Aan de overloop zijn de toegangen tot de 3 studio's het toilet en de badkamer gelegen.
De badkamer bestaat uit een inloopdouche, een wastafel en de witgoedaansluitingen.
Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.
De studio's hebben dus verder geen eigen voorzieningen. 
Wel beschikken ook de studio's over goed geïsoleerde wanden, laminaat vloeren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

Vliering:
Op de ruime vliering hebt u veel bergruimte.

Kelders:
Het object beschikt over 4 kelderruimtes. Hier is eveneens veel bergruimte.

Tuin:
De 2 woningen hebben een zeer diepe, omheinde achtertuin.
Aan de huizen is een terrasoverkapping waar u droog kunt zitten en kunt genieten van het buitenzijn.

Alle appartementen in deze woningen bevinden zich in verhuurde staat.
Het is ook mogelijk om de woningen geheel leeg opgeleverd te kunnen krijgen, zonder huurders. 

Geschiedenis:
Schwanenhaus is een historisch gebied dat ooit een belangrijke internationale grensovergang was tussen Venlo in Nederland en Kaldenkerken in Duitsland, maar nu verbonden is met de Nederlandse rijksweg A74. Het gebied behoudt nog steeds zijn eigen identiteit, los van de nabijgelegen steden. De geschiedenis van Schwanenhaus gaat terug tot 1823, met de opening van het eerste Pruisische douanekantoor. 
In 1905 werd een nieuw douanekantoor gebouwd, dat tot de opening van de Autobahn A61 in 1972 dienst deed. Na de opening van de snelweg verloor Schwanenhaus zijn betekenis als grensovergang, wat resulteerde in het vertrek van veel bedrijven en activiteiten uit het gebied.
Desondanks behoudt Schwanenhaus zijn unieke architecturale mix, met diverse bouwstijlen en kenmerkende gebouwen, waaronder twee kloosters. De gebouwen hebben elk hun eigen karakter, en er is weinig samenhang tussen hen.

Algemeen:
- Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na overleg met verkopend makelaar. Wij verzoeken u zich niet rechtstreeks bij de huurders te melden.
- Na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring zijn de lopende huurovereenkomsten en een specificatie van de huurinkomsten beschikbaar.
- Aanvaarding in overleg, op kortere termijn mogelijk.
- Goedkeuring eigenaar.

Woningspecificaties:
Bouwjaar:         nr. 23: 1954 nr. 25: rond 1900
Woonoppervlakte:                                      265 m2
Perceeloppervlakte:                                 1.243 m2
Inhoud woning:                                circa 1.104 m3

Opmerking:
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten.
Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 750.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.830,19 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1900 Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 265 m² Inhoud 1104 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 46 m² Indeling Overige inpandige ruimte 70 m² Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 7 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafelmeubel, Wasmachineaansluiting, Toilet, Wastafel Aantal woonlagen 1 woonlaag en een kelder Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Buitenruimte Tuin Achtertuin Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring